Voedselbankactie Voedselbankactie

Steeds vaker wordt er een beroep op de Voedselbank gedaan om mensen die tijdelijk niet helemaal in hun eigen onderhoud kunnen voorzien een steuntje in de rug te geven door middel van een voedselpakket.
Omdat er steeds meer aanvragen zijn en de voedselproducenten steeds economischer voeding produceren, wordt de spoeling dun
In navolging van een paar plaatselijke kerken zijn wij daarom elke eerste zondag van de maand artikelen gaan inzamelen voor de Vlaardingse Voedselbank, artikelen waarmee zij de voedselpakketten kunnen aanvullen. Dit zal iedere maand een ander artikel zijn.
Op deze pagina zult u maandelijks kunnen terugvinden om welk artikel gevraagd wordt.

U kunt dit artikel achterlaten in de dozen bij de ingang van de kerk.
Het zou heel fijn zijn wanneer u hieraan wilt meewerken. Alles komt ten goede aan onze eigen Vlaardingse Voedselbank.

Meer informatie: Jos van den Boogert, 06-38315155
Meer informatie over de Voedselbank: www.voedselbankvlaardingen.nl/.

Voedselbankactie maart 2016 Voedselbankactie maart 2016

Na de actie van vorige maand konden we 47 blikken fruit inleveren bij de Voedselbank.

Op 7 maart a.s. staan er bij de ingang van de kerk weer kratten klaar voor onze maandelijkse actie.
Dit keer willen we u vragen om een kilo-pak kristalsuiker in te leveren.
De bakken blijven tot en met woensdag in de kerk, dus mocht u het vergeten zijn op zondag, kunt u de suiker ook nog naleveren.
Hartelijk dank voor de medewerking!

Informatie: Jos van den Boogert 06-38315155