Nokkie-beurs - 7 oktober 2017

Op zaterdag 7 oktober staat weer een nieuwe Nokkie-beurs gepland in de Windwijzer. We hopen dit keer weer een mooi bedrag op te halen met de verkoop van kinderkleding, speelgoed en allerhande toebehoren als bedjes,badjes, boxen, fietsstoeltjes en positiekleding.
Opbrengst deze editie gaat naar Stichting Proplan. Stichting Proplan wil middelen en mogelijkheden aanreiken voor de allerarmsten waardoor het voor hen (weer) mogelijk wordt hoop voor de toekomst te krijgen ongeacht geloof, ras of etniciteit. De spits van hun werk ligt hoofdzakelijk in Bosnië, Servië en Kroatië. Landen met enorme 'littekens' door de burgeroorlog in het toenmalige Joegoslavië. Tijdens de beurs vertellen wij u hier graag meer over.

Als u wilt meehelpen bij de voorbereidingen, of spullen of kleding wilt brengen voor de verkoop, dan bent u welkom in de Windwijzer (Schiedamseweg 95) op :

woensdag  4-10 09.00-12.00 en
19.30-21.30
donderdag 5-10 10.00-12.00 en
13.30-15.00 en
19.30-21.30
vrijdag 6-10 10.00-12.00 en
15.00-17.00

Zet u het alvast in de agenda?
Aanmelden als vrijwilliger of bij vragen:
​​​​
Like ons nu ook op Facebook en blijf op die manier goed op de
hoogte: https://www.facebook.com/nokkiebeurs/

De Nokkiebeurs De Nokkiebeurs

Elk jaar wordt op de tweede zaterdag van april en oktober een kinderbeurs gehouden. Voortgekomen uit een activiteit van de Nieuwe OosterKerk (NOK) wordt deze tweedehandsverkoop de 'Nokkie-beurs' genoemd.
Daarom ook vindt deze rommelmarkt plaats in de voormalige Oosterkerk aan de Schiedamseweg, die inmiddels verbouwd is en waar nu het diaconaal-missionair centrum De Windwijzer gevestigd is.

Tussen 9.00 en 12.00 uur kan iedereen terecht, ook worden er meestal nog een aantal andere activiteiten georganiseerd. In de week voorafgaand aan de beurs kunnen er spullen en kinderkleding worden ingeleverd. Dit wordt dan allemaal gesorteerd en uitgestald door een enthousiaste groep vrijwilligers van binnen en buiten de kerk.

De opbrengst van de verkoop is altijd bestemd voor een goed doel dat met kinderen te maken heeft.

Carina Kal en Lianne van Rijn