Jeugdkerk - Informatie en activiteiten Jeugdkerk - Informatie en activiteiten

Iedere eerste en derde zondag van de maand is er jeugdkerk voor alle jongeren van (ongeveer) 12 tot 15 jaar.
Een serieus gesprek, een leuke activiteit, gewoon gezellig aan de thee in ons 'nest', een nacht doorhalen tijdens de paaswake of een stevige discussie... alles kan.

De Bethel Bijzonder diensten dragen wij als jeugdkerk een warm hart toe.
Vandaar dan we, mocht dit op een van 'onze' zondagen vallen, even geen jeugdkerk hebben maar lekker in de dienst blijven.

Voor vragen : .

Actie voor Serious Request Actie voor Serious Request

Beste providergangers en jeugdkerkers!!

Dat klinkt als een soort jeugdbende….;-))
De toetsweken zijn al weer een week achter de rug, de sint is in het land en we zijn ook al bezig met Kerst…
En voor dat laatste, de Kerst, willen wij ook jullie aandacht en vooral jullie creativiteit.

Net als vorig jaar willen wij weer een actie gaan houden voor Serious Request.
Met onze actie willen wij geld ophalen en dit bij het Glazen Huis brengen.

Afgelopen jeugdkerk hebben wij bedacht wat we konden gaan doen. Met een aantal jongeren kwamen wij uit op dingen maken.
Koekjes, sleutelhangers, kersthangers, kaarten maken, armbanden…. Genoeg ideeën. En er zijn er vast nog meer.
Dus kom aanstaande zondag naar de jeugdkerk met je eigen materiaal. Want het is natuurlijk super leuk als wij het kosteloos kunnen gaan maken.

Hieronder de datums waarop wij jullie graag zien:

• 20 november bij de jeugdkerk
  • 27 november bij Provider
  • 4 december bij de jeugdkerk. (hier krijg je nog bericht over omdat dit een bijzondere jk wordt.)
  • 11 december bij Provider
  • 18 december gaan wij dan de gemaakte spullen verkopen na de kerkdienst in de hal.
Het kan zijn dat wij nog vaker bij elkaar gaan komen. We willen namelijk genoeg gemaakt hebben om te verkopen.
Maar dat horen jullie dan wel.

Tot snel!!

Marinke, Lisette, Irma, Susan, Sytske, en Marianne

Het laatste avondmaal 2013 Het laatste avondmaal 2013

De jongeren van de jeugdkerk hebben zich in de weken voor Pasen verdiept in het Laatste Avondmaal,
startend met dat beroemde schilderij van Da Vinci.

Wat zien we daar eigenlijk op?
Wie is wie?
Wat zijn de reacties van de vrienden van Jezus en hoe zien we dat?
Wat is een laatste avondmaal en hoe vieren we dat nu?

Uiteindelijk hebben wij onze eigen moderne variant van het avondmaal gevierd en vastgelegd.
Een bijzondere ervaring.