Zaterdagmiddagontmoeting 18 november ‘Stichting voor Boombehoud Vlaardingen’. Zaterdagmiddagontmoeting 18 november ‘Stichting voor Boombehoud Vlaardingen’.

Deze middag gaan we groen met de ‘stichting voor boombehoud Vlaardingen’.

Nelleke van de Luit zal vertellen hoe belangrijk groen voor ons allemaal is. Meer groen kan de wateroverlast beperken, brengt verkoeling bij warm weer, heeft een gunstige invloed op concentratie en nog veel meer. We kunnen daar zelf daadwerkelijk aan bijdragen, dat is wat de bomenstichting beoogt.

Plaats Bethelkerk
Datum Zaterdagmiddag 18 november
Tijd 16.00 uur

Zaterdagmiddagontmoeting in de Bethelkerk Zaterdagmiddagontmoeting in de Bethelkerk

Wilt u wel eens iets horen over de boeiende hobby één van uw medegemeenteleden? Of over interessante ervaringen die hij of zij met u wil delen? Kom dan op één van de volgende zaterdagmiddagen naar de Bethelkerk. Daar gebeurt het.

Vanaf 4 uur s ’middags bent u welkom. Rond kwart over vier start een kort programma. Daarna kunt u erover doorpraten met een drankje en een hapje.